SUPclub locaties

SupClub Nederland promoot suppen in Nederland. Bij onze regionale SupClub locaties kun je terecht om te suppen op lokale wateren. De aangesloten supclubs onderscheiden zich door hoge kwaliteit en ervaren en door het Watersport Verbond gekwalificeerde instructeurs. Veiligheid en kwaliteit staan bij ons voorop. Wij willen zoveel mogelijk mensen het plezier van het peddelen in de buitenlucht laten beleven!

SupClub Eindhoven

Marleen Backx is oprichtster van SupClub Nederland en mede oprichter van SUPAcademie BeneLux. Ze heeft een actieve levensstijl waarin reizen en watersport centraal staan. De zee is haar passie en ze heeft haar sporen verdiend als duikinstructrice en kite- en golfsurfer. 
Met de SUPAcademie leidt Marleen nieuwe SUP-instructeurs op die erkend door het Watersportverbond aan de slag kunnen. 

Marleen laat je met veel enthousiasme de mooiste plekjes van Eindhoven zien vanaf het water. Je kunt de stad of de natuur in!

Adres: Genneper WaterMolen
Genneperweg 143, 5644 RS Eindhoven

SupClub Den Bosch

Dionne onze SUPtopper woont sinds december in Den Bosch en is erg onder de indruk van al het mooie water in het Bossche. Na het volgen van de sup instructeurs cursus is Dionne helemaal verslaafd aan suppen en lesgeven 🙂
“Ik hou van positieve energie, alles wat met sport en competitie te maken heeft en alles wat zich outdoors begeeft. Buiten het suppen ben ik ook een actieve wereldreiziger, hiker, mountainbiker, skiër en zo kan ik nog wel even doorgaan. Kom vooral naar Den Bosch voor een gezellige, leuke en energieke SUP ervaring! See you soon 🙂 “

Adres: Stadsstrand De Witte Siep
​Vogelstraat 20, 5212 VL ‘s-Hertogenbosch
​(parkeer terrein Gamma)

SupClub Nederland: Onze Board Buddies

SupClub 't Groene Hart

Janneke neemt je graag mee in ‘t Groene Hart van Nederland. De omgeving Gouda, Reeuwijk en Rotterdam bezoeken vanaf het water? Je kunt van dit prachtige natuurgeweld genieten op maat, want instructeur Janneke heeft verschillende vaste opstapplaatsen en is tevens mobiel inzetbaar op het water van jouw keuze.

​Naast het geven van SUPles, -tours, -events en -clinics is Janneke fanatiek deelnemer aan sup-wedstrijden zoals Sup NK en de 11 City tour. Daarnaast is ze bedenker en oprichter van SupCleanUp en zet ze zich in voor schonere wateren in heel Nederland.

SupClub ‘t Groene Hart is een nauwe samenwerking met Jaba sup

SupClub Roermond

SupClub Roermond staat onder leiding van Wieneke van de Aa. Naast Sup-instructeur is ze eigenaar van Studio PURA in Roermond, dé studio voor yoga, pilates (en nog veel meer!).

Daarnaast houdt ze enorm van SUP! Met haar liefde voor zon, strand en zee was de link om haar passies te ‘blenden’ snel gemaakt dus ging ze op avontuur naar Maui voor haar SUP-yoga teacher training. Door al haar leservaring is Wieneke een enthousiaste leraar die je graag de ‘kneepjes’, maar vooral het plezier, van het suppen bijbrengt! Wieneke wordt omringd door geweldige wateren in Roermond, waar je met haar  geweldige tours kan maken.

SupClub Roermond is een nauwe samenwerking met PURA sup

SupClub Friesland

SupClub Frislân staat onder leiding van Aukje Postma. Zij is een ervaren watersporter, dol op reizen en skiën, en een geboren en getogen Friezin.

Naast haar passie voor het suppen werkt zij nog 2,5 dag voor CIOS Watersport Heerenveen en organiseert Women Only Skireizen. Zij neemt je graag mee naar alle mooie spots in Friesland. De basis voor haar suppen in Friesland is Zeilcentrum Grou. Overige opstapplaatsen zijn Heeg, Sneek en wordt er veel gevaren in het Nationaal Park de Alde Feanen en natuurlijk de bekende 11 steden.


SupClub Fryslân is een nauwe samenwerking met SUPAway Grou & Heeg

SupClub Amsterdam & Utrecht

Sol is ‘hooked to SUP’ en als ondernemer snel gegroeid met zijn SUP locaties en aanbod.
Vanuit zijn drie SUP-scholen in Amsterdam en Utrecht organiseert hij adembenemende SUP-sessies en biedt hij SUP-lessen, zelfpraktijk verhuur en SUP-expedities aan. Ontdek Amsterdam op zijn best tijdens de  kenmerkende Sunrise Expedition in de vroege ochtend. “Wat uw boot ook drijft”, zeggen ze … Nou, met zijn SUPerboot is hij een drijvende SUP-school en kan je met hem geweldige locaties in en rond Amsterdam ontdekken. Check de SUPSUPCLUB voor alle info.

SupClub Nijmegen

SUP & SURF Nijmegen is sinds 2015 actief in Nijmegen en omgeving. 2 jaar geleden heeft Jorrit de peddel overgenomen van Remon en sinds 2021 is Koen mede-eigenaar.

SUP & SURF Nijmegen is een mobiel watersportbedrijf en biedt onder andere sup tours en lessen aan. Daarnaast zijn ze actief met sup yoga, geven ze windsurflessen en zijn ze vaak actief bij bedrijfs- en groepsuitjes. Met een leuk en enthousiast team proberen ze er altijd een feestje van te maken!
SupClub Nijmegen is een nauwe samenwerking met SUP&SURF

SupClub Breda

De 2 belangrijke dingen in het leven van Anne Vergouwen zijn Sup&Fun! Mensen plezier laten beleven en kennis laten maken met SUPPEN is dan ook wat ze graag doet. Haar passie voor SUPPEN komt door de mooie combinatie van ‘Body, Mind en Nature’!

Na vele jaren ervaring in het (sport)onderwijs steekt ze nu haar energie in haar eigen SUP school. Op een veilige en verantwoorde manier biedt ze uitjes op maat aan en laat haar deelnemers FUN beleven op het water tijdens het SUPPEN.

Met SupClub Breda kun je suppen in Breda, op vaste locatie Gasthuisvelden 11. Neem voor afwijkende locatie mogelijkheden, of andere vragen contact op met: 
Sup2ThePeopleBreda

SupClub Maasvallei

Onder de rivieren kun je tegenwoordig ook in België suppen! Gilliam; een doorgewinterde watersporter, avonturier en gepassioneerd buitenmens, neemt je met enthousiasme mee het water op!

Naast zijn SUP school is Gilliam werkzaam als bevlogen docent op het Summa College te Eindhoven. Je kunt hem altijd in de natuur vinden want hij doet aan zo’n beetje ALLE outdoor activiteiten mee.

Gilliam opent met SupClub Maasvallei als een van de eerste supscholen in België haar deuren. Met zijn bus kan hij ook op locatie naar lokale wateren komen.

Check SupClub Maasvallei voor meer informatie

SupClub Nijmegen

Isabella neemt je mee het water op in Amersfoort! Lakeside SUP richt zich op SUP les, SUP verhuur, SUP tochten en SUP bedrijfsuitjes.

Daarnaast werkt Isabella samen met Janneke en Aukje met de SupCleanUp!
Wil jij dus je uitje een groen tintje geven, dan kun je bij Isabella ook terecht voor een clean-up tijdens je SUP activiteit. 

SupClub Amersfoort is een nauwe samenwerking met Lake Side Sup

SupClub Ameland

Sander heeft het geluk om te wonen op Ameland en daar op een ruim strand volop buiten te spelen! Hij neemt je graag mee de zee op om te suppen. Op zee suppen is een extra balans uitdaging en als je het onder de knie hebt kun je meteen het golfsuppen uitproberen!

Beach Ameland is een outdoor bedrijf waar je allerlei toffe activiteiten kan doen, zoals strandzeilen, golfsurfen, kajakken en nog veel meer! Naast alle strandactiviteiten kun je bij Sander ook terecht voor paintball en kite-surfen. 
​​
SupClub Ameland is een nauwe samenwerking met Beach Ameland