Suppen in eindhoven

Suppen in Eindhoven & omgeving

Eindhoven en omgeving is rijk aan mooie natuur. En extra mooi om dit van het water te ervaren. Stand up paddlen door deze natuur is dan ook echt een aanrader. We suppen over de dommel, tongelreep en verkennen zo het water in de omgeving van Eindhoven. Met groepen van groot tot klein. We beginnen nagenoeg altijd van onze vaste opstap locatie bij de Genneper Watermolen.

Om jouw dagje uit in Eindhoven zo leuk mogelijk te maken, kun je bij Genneper Parken genieten van het water. Over de Dommel suppen we tegen de stroomrichting in richting de HighTech Campus en vervolgt de route langzaam door de groene natuur naar de Klotputten in Gestel en kunnen we zelfs door tot in België. Als we met de stroming mee gaan, gaan we door het Anne Frank Plantsoen, langs het Van Abbe Museum en Stratumseind. Hierna kunnen we een afslag nemen waarna we over de Tongelreep naar het Prehistorisch dorp paddelen. Je staat verbaast over de groenrijke en rustige natuur die midden in de stad te verkennen is.

Van WaterMolen naar WaterMolen

We hebben de unieke mogelijkheid om een geweldige route af te leggen die start bij de Genneper Watermolen in Eindhoven en eindigt bij de Opwettense Watermolen in Nuenen. Een route die per sup ongeveer 2,5-3,5 uur duurt en door het centrum van Eindhoven loopt, langs de Technische Universiteit, de Karpendonkseplas en het Eckart park naar Nuenen brengt. Een sup tour door het groen van de stad en je komt op plekken waar je nog nooit bent geweest. Bij de Opwettense watermolen is het eindpunt van je sup tour, en hier kun je na een lekker Stand Up Paddle tour genieten van een hapje en een drankje.

Suppen in Eindhoven, voor iedereen!

Adres: Genneper WaterMolen
Genneperweg 143, 5644 RS Eindhoven