SUP Les & TouR

Suples & Tour

Yes, je gaat het water op!

Een suples begint altijd met een korte instructie op de kant. We vertellen iets over de locatie en waar je op moet letten. We leggen het materiaal en het gebruik daarvan uit, en daarna nemen we je mee het water op in o.a. Den Bosch, Eindhoven, Roermond en nog 6 locaties verspreid over Nederland. Normaal gesproken beginnen we op de knieën voordat we gaan staan. Dus maak je niet druk, alles gaat stap voor stap. Vervolgens doen we een aantal oefeningen en gaan we op pad.

Een les bestaat uit minimaal 4 deelnemers en duurt 1,5 uur. Kleed je sportief en naar gelang het weer. Meestal suppen we in korte broek en t-shirt, op blote voeten. Neem altijd voor de zekerheid een droog setje kleding en een handdoek mee. Over het algemeen valt er niet vaak iemand in het water maar het blijft een watersport dus je weet maar nooit.

Als je met je eigen clubje mensen het water op wil kun je een privéles nemen, zolang het minimaal 4 deelnemers zijn. Dit kost niets extra. We kunnen met maximaal 25 mensen tegelijk het water op. Wil je na de instructies graag zonder instructeur het water op, dan huur je de materialen en doe je je eigen tour. Bekijk hier de verhuur mogelijkheden.