SUP aCTIVITEITEN

Bij SupClub Nederland kun je terecht voor jouw Stand Up Paddle activiteit op het water in o.a. Den Bosch en Eindhoven en nog 6 locaties verspreid over Nederland! Organiseer je een teamuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest? Of een andere groepsacvtiviteit? Dan zit je bij ons goed. Bekijk hier wat we kunnen aanbieden. Wij kunnen gemiddeld met maximaal 25 personen tegelijk het water op. Is je groep groter, of staat je gewenste activiteit hier niet tussen? Stuur ons dan even een mailtje voor een aanvraag op maat.

 

 

Vrijgezellenfeest

Suppen is de ideale sportieve activiteit voor een vrijgezellenfeest. Jullie krijgen een korte kantinstructie en daarna een lesje op het water met aansluitend een tour door de stad of de natuur. Dit duurt 1,5 uur. Jullie (droge) spullen en/of hapjes en drankjes kunnen achterblijven in een afgesloten ruimte.

​Wil je gebruik maken van een kleine ‘floating borrel’ dan kan dat georganiseerd worden. Stuur even een mail met daarin de details van jullie aanvraag en we gaan voor jullie aan de slag. Is jullie feestje in het weekend? Die dagen zijn erg populair dus boek op tijd. Er kunnen maximaal 25 vrijgezellige deelnemers meedoen.

Bedrijfsuitje

Organiseer je een teamdag of heb je met je collega’s wat te vieren? Onze Board-meeting is een originele, sportieve en gezellige bezigheid. Na een korte kantinstructie en een les op het water volgt er aansluitend een tour door de stad of de natuur.

Voor de teambuilding zijn er uitdagende balansoefeningen waarbij er geen onderscheid wordt gemaakt tussen directeur of medewerker.

Dit duurt 1,5 uur. Jullie (droge) spullen en/of hapjes en drankjes kunnen achterblijven in een afgesloten ruimte. Wil je gebruik maken van een kleine ‘floating borrel’ dan kan dat georganiseerd worden. Stuur even een mail met daarin de details van jullie aanvraag en we gaan voor jullie aan de slag.

Hondensup

Suppen is ook voor viervoeters! Hoe leuk is het om met je hond het water op te gaan? Het is even zoeken naar balans met elkaar dus uiteraard verzorgen wij kantinstructies en is er les op het water.

Hebben baasje en hond de slag te pakken dan kunnen we een korte tour maken. Uiteraard wordt alles beloond met een hondensnackje. Dit duurt in totaal 1,5 uur.  Neem zelf even een grote handdoek mee voor onder de scherpe nageltjes om het board te beschermen

SUPer kinderfeestje

HOERA er is er een jarig en dat moet gevierd worden! Wat dacht je van een SUP-er leuk kinderfeestje op het water? Je moet wel een zwemdiploma hebben en het weer moet goed zijn. Tijdens jouw kinderfeestje doen we gave spelletjes na een leuke uitleg op de kant.

Het is voor ons handig als er hulptroepen (min. 2 volwassenen) op de kant staan voor handdoeken (droge) kleren en natuurlijk drinken, snoep en snacks! Je bent voor ons groot genoeg om te suppen vanaf 10 jaar. Op een SUP-er kinderfeestje komen minimaal 8 en maximaal 25 kinderen. 

Familie & Vriendendag

Organiseer je een familie- of vrienden dag of heb je met een groep wat te vieren? Dan is suppen een originele, sportieve en gezellige bezigheid om met elkaar te doen!

Na een korte kantinstructie en een les op het water volgt er aansluitend een tour door de stad of de natuur. Voor de gezelligheid zijn er uitdagende balansoefeningen waarbij er wellicht weleens iemand nat wordt…

Dit duurt 1,5 uur. Jullie (droge) spullen en/of hapjes en drankjes kunnen achterblijven in een afgesloten ruimte. Wil je gebruik maken van een kleine ‘floating borrel’ dan kan dat georganiseerd worden. Stuur even een mail met daarin de details van jullie aanvraag en we gaan voor jullie aan de slag.

Meditatie Sup

Onthaasten. Daar hebben we allemaal tegenwoordig wel behoefte aan. Of je nou wel of geen ‘zwever’ bent, ontspanning in de buitenlucht doet iedereen goed. Tijdens de meditatie sup wordt weinig gesproken, is er extra aandacht voor balans en ademhaling en wordt er met name veel ontspannen op het water. Het is geen intensieve activiteit en iedereen kan meedoen. Met een groep meedoen kan ook. Ervaring met suppen, yoga of meditatie is niet vereist. (maximaal 10 deelnemers)

Staat je gewenste activiteit er niet tussen?
Mail ons dan even over je ideeën. ​Wij denken graag met je mee!

Superblije deelnemers ♥